Så langt har det vært en god start på årets Rally Estland for Oliver Solberg.

Rally Estland, shakedown:

Sjettetid for Solberg i forkant av hans favorittrally

Det er en optimistisk Oliver Solberg som møter rallyeliten i kveld da årets VM-runde i Estland går av stabelen.

Publisert Sist oppdatert

RALLY: Til helgen er årets syvende Rally-VM runde i gang igjen, heldigvis for mange i mer kjente omgivelser enn forrige runde som gikk i Kenya. VM-runden i Estland er en av de nyeste løpene introdusert på kalenderen i 2019.

Etter fire gjennomkjøringer i dagens oppvarmingen holdt det til en sjettetid for Oliver Solberg i toppklassen. Norsk-svenskens beste tid i dagens shakedown var bare drøye tre sekunder tregere enn Esapekka Lappi som satt den beste tiden på et mer optimalt underlag.

— Fire gjennomkjøringer på under en våt shakedown denne morgenen. Vi ble femte raskeste og bilen kjennes veldig bra ut på veiene, så det er en god start på Rally Estland, skrev Solberg på Facebook-profilen sin før resultatet ble justert.

Helgens rally har avspark allerede i kveld da det er tid for publikumsettappen som går i sentrum av vertsbyen, Tartu.

Andreas Mikkelsen er også på plass i Estland denne helgen i WRC2-klassen. Mikkelsens shakedown tid var nok til en fjerdeplass mens polske Mikołaj Marczyk satt bestetid. Mikkelsen ligger på en fjerdeplass i årets VM i sitt forsøk på å forsvare tittelen, men måtte bryte løpene i Portugal og Italia.

Powered by Labrador CMS