Yuki Tsunoda under siste utgave av Formel 3-løpet rundt gatene i Macau.
Yuki Tsunoda under siste utgave av Formel 3-løpet rundt gatene i Macau.

Legendarisk gateløp tilbake i høst

Løpet ble avlyst som følge av koronapandemien først i 2020. Tre år senere er endelig den internasjonale Formel 3-runden tilbake.

Publisert Sist oppdatert

RACING: Enkeltløpet i Formel 3-klassen meldes å endelig være tilbake på kalenderen etter korona-avbruddet på tre år, melder Autosport. Årets utgave markerer Macau Grand Prixs 70-årsdag, mens gjensynet med Formel 3 feirer 40-års jubileum.

Nok et gjensyn for løpet er det internasjonale GT-løpet som også går i gatene på den lille halvøya drøye seks mil vest for Hong Kong.

De siste gangene løpshelgen har vært arrangert har det kun blirr kjørt lokale serier som for eksempel, TCR Asia Challenge og det kinesiske Formel 4-mesterskapet for å nevne noen. 

Forrige gang Formel 3-løpet ble kjørt var det Richard Verschoor som tok Macau GP-tittelen, foran Juri Vips og Logan Sargeant på tredje. Dagens sammenlagt leder i Formel 2, Fredrik Vesti, fullførte på en 10.-plass foran Yuki Tsunoda.

I GT World Cup var det Raffaele Marciello som vant foran Laurens Vanthoor og Earl Bamber.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS