Ola Fløene.

Ola Fløene i høyrestolen til tidligere VM-stjerne

Den norske kartleserveteranen får stadig nye og spennende oppdrag han takker ja til.

Publisert

RALLY: Til ære for avdøde Craig Breens planlagte deltakelse i det portugisiske mesterskapet i rally, så har hans landsmann og tidligere WRC-fører Kris Meeke takket ja til plassen fra Hyundais portugisiske rallyteam med deres i20 N Rally2.

Meeke kunngjør på sosiale medier at han skal kjøre resten av det portugisiske mesterskapet, hvor den neste runden - Rali Terras d'Aboboreira - kjøres allerede førstkommende helg. Og der står han påmeldt med norske Ola Fløene i kartleserstolen.

Fløene og Meeke har vært gode kamerater over mange år, og de har også tilbrakt mange treningstimer i fjellet sammen. De deler også sin lidenskap for ørken- og terrengrally sammen der Fløene etterhvert har fått et solid fotfeste.

Meeke er også påmeldt til den portugisiske VM-runden som kjøres om 14 dager. Der står han påmeldt uten kartleser, men vi har all grunn til å tro at han tar med seg nordmannen dit også videre.

Fløene er en av Norges mest erfarne og meritterte kartlesere. I nyere tid er han mest kjent for sine flere epoker sammen med Andreas Mikkelsen, hvor de blant annet besteg toppen av VM-pallen for første gang under Rally Spania i 2015. Fløene har også lest for en rekke andre rallyprofiler her hjemme i Norge, med en karriere som strekker seg tilbake til 80-tallet.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS