(F.v.) Christian Krognes, Dennis Olsen, Mads Siljehaug og Oskar Sandberg er de fire nordmennene som skal bryne seg på «Ringen» de neste 24 timene.

Dette er de fire nordmennene som skal hevde seg på Nürburgring det neste døgnet

Denne ukens motorsporthelg er som julaften å betrakte dersom du er motorsportinteressert. Ved siden av Monaco Grand Prix og Indianapolis 500 går det årlige 24-timersløpet på Nürburgring av stabelen.

Publisert Sist oppdatert

RACING: Endelig er det tid for årets største begivenhet på verdens lengste og desidert farligste racerbane, nemlig 24-timersløpet på Nürburgring. Som vanlig på «Ringen» er det også norsk deltagelse her.

I toppklassen av årets løp kalt SP9 som består av FIA-homologerte GT3-biler, har vi Porsche-fabrikkfører Dennis Olsen, sammen med Christian Krognes i Walkenhorst BMWen. Krognes sitt team starter lengst frem av disse på en syvendeplass. På en 26. plass finner vi KCMG-bilen med Olsen til start.

Walkenhorst-bilen til Krognes satt noen svært sterke tider under gårsdagens kvalifisering.

I utviklingsklassen for GT-biler, SPX, har vi Mads Siljehaug til start. Siljehaug fikk nylig en forlengelse av sin fabrikk-kontrakt med Reiter Engineering og skal være med å kjøre teamets modifiserte GT2 KTM X-Bow. Han og teamet starter på en 22. plass etter gårsdagens kval.

Mads Siljehaug sin bil får signal under gårsdagens kvalifisering.

Sist men ikke minst er også Oskar Sandberg på plass i en BMW 330i G20 i klassen for produksjonsbiler. Han og Setsaas vant begge de så kalte kvalikløpene som gikk tidligere i måneden. Teamet starter i rad 17 i den andre gruppen.

Powered by Labrador CMS