Joakim Stenløs og Hedda Wehrmann i forbindelse med intervjuet med den tidligere Formel 1-føreren Allan McNish i forbindelse med Autosport-messa i Birmingham i januar. Disse to er nye i redaksjonen, mens Markus Gjesdal allerede har vært tilknyttet Parc Fermé siden vårparten i fjor.

Disse tre skal være med og dra lasset på Parc Fermé de neste månedene

Det skjer mye spennende blant unge norske bilsportutøvere i disse dager, men det er også en glede å melde at det er spennende ting på gang også fra et mediaperspektiv.

Publisert Sist oppdatert

BILSPORT: Mandag 20. februar går redaktør Simen Næss Hagen ut i foreldrepermisjon. Han vil ha en gradert permisjon som tilsier at han fortsatt vil være i jobb, men i en vesentlig mindre grad enn normalt. Det betyr at Parc Fermé trenger flere redaksjonelle muskler for å holde seg på beina.

Derfor er det en glede å fortelle litt mer om hvilke andre personer som stadig vil være mer involvert i Parc Fermé, og som for så vidt allerede har vært det en liten periode. Målet og drømmen for oss utover denne permisjonstiden til redaktøren er at samtlige vil kunne ta den fastere del i redaksjonen i framtiden, som er vårt viktigste nøkkelpunkt for at Parc Fermé skal kunne utvikle seg videre og bli et enda mer attraktivt og populært produkt for alle bilsportinteresserte.

Men vi har nå tre unge, lovende og spennende personer som vi gleder oss til å se utvikle seg innenfor bilsportjournalistikken videre, og vi håper at du som leser og abonnent også gleder seg til å konsumere innholdet som disse skal levere.

Markus Gjesdal (25)

Markus var den første personen vi ansatte på deltid i en fem-måneders periode i fjor, og som vi er glade for å kunne benytte oss mer av igjen etter en periode med svært begrensede budsjetter.

Ved siden av å ha vært en aktiv gokartfører i mange år så har Markus opparbeidet seg en enorm bredde av kunnskap innenfor bilsporten, og har gjennom Parc Fermé det siste året også utviklet seg til å bli en dyktig redaksjonell medarbeider med et stadig bedre fotfeste innenfor journalistikken.

Gjesdal har først og fremst dyrket kunnskapen innenfor den asfaltbaserte bilsporten på bane, og har foruten ordinær kunnskap om de største grenene også en spesialekspertise innenfor amerikansk racing, som egentlig er en spennende sjanger i seg selv. Så eksempelvis IndyCar, NASCAR og IMSA-seriene er noe Gjesdal vil være en nøkkelbrikke for oss på dersom dette er stoffområder vi tenker å forbedre oss i på sikt.

Joakim Stenløs (23)

Joakim er relativt fersk innenfor bilsportverden, primært gjennom Formel 1-interessen, men har på rekordfart rukket å dyrke en god forståelse og ikke minst stor interesse for bilsporten generelt.

Kombinert med dette har han også tatt store steg som en redaksjonell medarbeider, fortrinnsvis gjennom nettstedet Formel-1.no hvor han har lagt grunnlaget som skrivende journalist. Parc Fermé samarbeider også redaksjonelt med Formel-1.no med utveksling av saker, så Joakim vil også fortsatt være involvert i Formel-1.no som før.

Selv om interessen hans startet med Formel 1 så har han allerede rukket å komme seg godt inn i flere bilsportgrener og allerede omtalt flere andre grener og utøvere i spaltene våre.

Hedda Wehrmann (24)

Hedda har samme inngang i til bilsportsfæren fra et mediaperspektiv som Joakim. Også hun har vært involvert i produksjonen til Formel-1.no, men har primært dyrket sitt produksjonsbehov om motorsport og Formel 1 via sin voksende TikTok-kanal. Hun vil fortsatt være tilknyttet til Formel-1.no på samme måte som Joakim.

I motsetning til Markus og Joakim vil ikke Hedda bistå som en skrivende ressurs til å begynne med hos oss, men hun har vært en viktig brikke i forbindelse med Parc Fermés framtidsplaner om å vokse i sosiale medier og nå ut til en enda yngre målgruppe enn hva vi klarer i dag. Med Heddas kompetanse og kapasitet innenfor dette mediesegmentet er det slettes ikke umulig at hun i fremtiden vil kunne sette et ekstra preg på Parc Fermés kommunikasjon utad gjennom sosiale medier.

Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Årsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Bestill her!

Ukesabonnement

25,-

Det billigste enkeltkjøpet!

Bestill her!

Månedsabonnement

99,-

Under 3,50 kroner dagen!

Bestill her!

Halvårsabonnement

499,-

Under tre kroner dagen!

Bestill her!

Powered by Labrador CMS