Til tross for opprykket denne sesongen er teamet forsiktig med å sette seg hårete mål. Pappa Lars-Erik Svendsen spår at 2023 primært vil bli et læreår.

Gokart-talent rykker opp til toppklasse etter maktdemonstrasjon

14 år gamle Philip Svendsen fra Skiptvedt skal hamle opp med de store guttene i Europa og Norden etter å ha utmerket seg i Junior 125-klassen.

Publisert

RACING: Konkurransen i Junior 125 ble for lett for den doble Norgesmesteren og Team Norway-fører, Phillip Svendsen. Nå rykker 14-åringen fra Skiptvedt opp til X30-klassen som er en av de raskeste og tøffeste gokartklassene i Norge.

Ikke nok med det, han har også sikret seg flybillett.

Denne sesongen vil hovedfokuset for Svendsen være å konkurrere i IAME Benelux-mesterskapet, og allerede førstkommende helg skal han og teamet til Frankrike og Belgia for å få noen treningsrunder på banene det kjøres på før sesongstart.

— Vi fokuserer på Benelux-serien, og fyller på med løp her hjemme og i Sverige. Her har vi nok ikke låst oss helt på hvilke løp vi kjører enda, men velger litt etter hvilke områder vi ser vi må forbedre oss på. Sånn sett blir nok 2023 mye en forberedelse for 2024, forteller pappa Lars-Erik Svendsen i en pressemelding publisert på Bilsport.no.

Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Årsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Bestill her!

Ukesabonnement

25,-

Det billigste enkeltkjøpet!

Bestill her!

Månedsabonnement

99,-

Under 3,50 kroner dagen!

Bestill her!

Halvårsabonnement

499,-

Under tre kroner dagen!

Bestill her!

Powered by Labrador CMS