Foreløpig har ikke Dennis Hauger kjørt mange rundene på Spa-Francorchamps denne helgen.

Hauger nest raskest på trening

Dennis Hauger hadde en rolig trening, men han noterte seg likevel for den nest raskeste rundetiden.

Publisert

FORMEL 2: Fredagens Formel 2-trening startet svært rolig med et fåtall førere ute på banen, og vi måtte vente til treningen var halvkjørt før Dennis Hauger og resten av førerne som hadde tatt en rolig morgen kom ut på banen. 

Før treningen kom i gang kunne manager Harald Huysman informere om at teamet ønsket at Hauger skulle kjøre minst mulig for å spare regndekkene til resten av helgen. Likevel var det viktig å komme seg ut på banen å sette noen runder. Haugers rundetid i treningen kan nemlig bli helt avgjørende for resten av helgen om værforholdene skulle bli så ille utover dagen at Formel 2-kvalifiseringen må avlyses. 

– På trening vil Dennis avvente og kjøre minst mulig for å spare regnværsdekkene. Samtidig viktig å prøve å sette en ok rundetid i tilfelle kvalifiseringen i ettermiddag blir kansellert grunnet forverrede værforhold. I så fall blir treningstiden stående som kvalifiseringstid, uttalte Huysman før fredagens trening hadde kommet i gang. 

Hauger startet med en rundetid som plasserte seg et godt stykke bak de beste, men etter en ny pause i pit kom Hauger ut på banen og noterte seg for nest beste tid bak Jack Doohan. Like etterpå sto debutant Joshua Mason stille ute på banen, noe som gjorde at treningen ble avsluttet med et rødflagg. Dermed ble Hauger nummer to på treningen. Værmeldingene tyder på at kvalifiseringen kan gjennomføres som planlagt, men om kvalifiseringen mot formodning skulle bli avlyst har Hauger sikret et godt utgangspunkt. 

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS