Her kan du tipse redaksjonen i Parc Fermé!

Parc Fermé ønsker alltid å utvikle sin dekning av et enda bredere område av norsk bilsport, og til det er vi avhengig av gode tips fra dere lesere for å ha oversikt.

Publisert

Vi setter stor pris på alle som ønsker å tipse oss om det de mener er en god sak for oss å følge med på. Derfor er vi mottakelig for det aller meste av tips som har aktualitet innenfor spesielt norsk bilsport. Det betyr alle grener som primært omhandler fire hjul. Annen motorsport er dessverre ikke innenfor vårt dekningsområde.

Dog er det ikke alle tips som vi til enhver tid vil kunne følge opp eller prioritere. Ressurser, kapasitet og timing spiller ofte en avgjørende rolle. Derfor har vi laget en tipsveileder til deg. Vi har listet opp tre konkrete punkter vi ber deg gjøre en nøye vurdering på før du tipser oss, dersom du mener dette er noe vi bør prioritere å skrive om:

– Spør deg selv hvor ofte du ellers har sett og lest en tilsvarende versjon av historien du vil formidle

– Spør deg selv hva du mener er unikt med denne historien. Hva er blitt gjort eller opplevd, eller hvilken situasjon er man i her som få, om noen andre, har vært borti liknende tidligere?

– Spør deg selv om flere enn enn familie, venner og ditt nærmeste nettverk oppriktig er interessert i denne historien. Ville du lest tilsvarende historie om noen du ikke kjenner og/eller at det handler om en bilsportgren du ikke er interessert i?

Powered by Labrador CMS