Dennis Hauger med sin manager Harald Huysman ved sin side.

Formel 2, Australia, trening:

Ingen klare svar etter flere avbrudd

Historiens første Formel 2-trening i Australia var preget av flere rødflagg på ulente tidspunkter for teamene som nå har tatt turen «down under» for å delta som supportserie under helgens Grand Prix.

Publisert Sist oppdatert

RACING: Først ute var Roy Nissany. Charouz føreren hentet for mye høyde inn mot den siste svingen og plasserte venstresidedekkene på gresset og snurret som følge av det tapte veigrepet, cirka syv minutter inn i den 40 minutter lange treningen.

Kort tid etter at banen var klar for mer kjøring snurret Dennis Haugers lagkamerat, Jehan Daruvala på samme plass, i det som nesten var en eksakt kopi av Nissanys snurring. Unntaket var at MP-bilen unnslapp et sammenstøt med barrieren.

De siste minuttene bydde på kvalifiseringstrening for teamene og det var hjemmefører Jack Doohan som toppet listene foran Isakc Hadjar og Victor Martins. Dessverre for teamene ble sesjonen avsluttet tidlig etter nok en snurring, da for Oliver Bearman i banens førstesektor.

I oppkjøringen til dagens kvalifisering kjørte ble det en 12.-tid på det norske formelbilhåpet.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS