Årets sesong av Lamborghini Super Trofeo kjøres med den nye Evo2-utgaven fra den italienske bilfabrikanten.
Årets sesong av Lamborghini Super Trofeo kjøres med den nye Evo2-utgaven fra den italienske bilfabrikanten.

Klar for Lamborghini Super Trofeo

Magnus Gustavsen går fra svensk til europeisk racing denne sesongen.

Publisert Sist oppdatert

RACING: Etter at han gikk fra formelbil til baneracing i 2020 har Oslo-gutten Magnus Gustavsen tatt stadig nye steg og utfordringer bak rattet.

Etter en krevende sesong i TCR-baserte STCC i 2020 hoppet han over til den skandinaviske GT4-serien hvor det ble en hederlig bronsemedalje sammenlagt. Forøvrig verdt å nevne at en av hans teamkamerater gjennom sesongen var ingen ringere enn den svenske speedway-legenden Tony Rickardsson under runden på Karlskoga.

I tillegg fikk han revansjert seg i STCC-serien da han gjorde et innhopp i finaleløpet på Knutstorp sammen med Brink Motorsport, der han kjørte inn til en knallsterk fjerdeplass og soleklart karrierebeste etter en krevende 2020-sesong. Utover dette har Gustavsen også testet GT3-klassen i både en Bentley Continental og en Aston Martin Vantage.

Magnus Gustavsen.
Magnus Gustavsen.

Og 2022-sesongen blir et godt steg opp fra GT4 når han nå er klar for den europeiske utgaven av Lamborghini Super Trofeo sammen med italienske Team Lazarus. Dette blir seriens første sesong med deres nye Evo2-utgave av Huracan. Sist en nordmann kjørte denne serien var Marcus Påverud som gjennomførte deler av sesongen i det koronapregede 2020-året.

Den europeiske Super Trofeo-serien er supportrace for flere av helgene i GT World Challenge, hvor sesongstarten skjer førstkommende helg på Imola sammen med langdistanseserien, hvor også nevnte Påverud og Marius Nakken er tilstede i hovedserien med GT3-biler. I tillegg har Super Trofeo en egen verdensfinale som går av stabelen på Portimao i Portugal i november.

Powered by Labrador CMS