Lando Norris har selv vært i det gode selskap. Totalt har han fire pallplasseringer denne sesongen, og årets første pallplass på Imola delte han sammen med Formel 1-sportens store stjerner og tittelrivaler, Lewis Hamilton og Max Verstappen.

Lando vet ikke hvem han skal heie på i kampen om VM-gullet

Lewis Hamilton er britisk, men Max Verstappen er en god kamerat. Lando Norris klarer ikke skille på hvem han krysser fingrene mest for i årets VM-duell i Formel 1.

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 1: VM-kampen i Formel 1 tilspisser seg. Hovedrollene spilles definitivt av Max Verstappen og Lewis Hamilton, og opptakten til helgens finaleløp i Abu Dhabi kunne ikke blitt mer intens etter søndagens turbulente løp i Saudi-Arabia.

FORMEL 1: VM-kampen i Formel 1 tilspisser seg. Hovedrollene spilles definitivt av Max Verstappen og Lewis Hamilton, og opptakten til helgens finaleløp i Abu Dhabi kunne ikke blitt mer intens etter søndagens turbulente løp i Saudi-Arabia.

Og mens disse to spiller hovedrollene så blir resten av feltet nærmest som statister å regne. McLaren-fører Lando Norris legger ikke skjul på at selv han koser seg i denne posisjonen selv om han selv har kjempet om både pallplasser og seire denne sesongen.

– Begge imponerer, og selv for meg er det morsomt å følge duellen og racingen mellom dem. Den beste av dem vil vinne til slutt. Begge har hatt sine krasjer og mengder med flaks og uflaks, så det kommer til å bli tett. For min del er det også veldig spennende å følge de to, sier Lando Norris i intervjuet med Parc Fermé før Saudi-Arabia Grand Prix i helgen som var.

Mener Max har gjort en bedre jobb

Ikke alt gikk helt etter planen da vi skulle intervjue Lando Norris. Se klippet under:

Men han faller mellom barken og veden om hvem han skal støtte. Av naturlige årsaker, kanskje.

– Jeg vet ikke. Jeg holder meg begge. Jeg holder jo med Lewis med tanke på at han er britisk, men jeg holder også med Max fordi jeg kjenner han bedre, har kjørt mer med han og er mer en kamerat på mange måter. Så det er veldig vanskelig. Uansett hvem av dem som vinner, så vil jeg støtte dem og respektere dem, sier Norris videre.

– Er det noen av dem som fortjener tittelen mer enn den andre denne sesongen?

– Jeg vet ikke. Totalt sett har kanskje Max gjort en bedre jobb, og jeg tror Mercedesen har vært en bedre bil for det meste. Så føler jeg at Max har gjort færre ordentlige feil enn Lewis, men det er mulig jeg tar feil. De har begge krasjet og hatt sine uhell, men jeg føler Max har hatt mer uflaks, sier 22-åringen.

Lando Norris fra helgens Saudi-Arabia Grand Prix.

Tror Lewis har overtaket

Han peker på startsmellen på Hungaroring i sommer, krasjen med Hamilton på Silverstone og punkteringen i Baku som noen av nøkkelelementene utenfor Verstappens kontroll. Samtidig peker han på den nevnte Silverstone-krasjen og bremsefeilen i Baku som hendelser der Hamilton selv forårsaket sin egen uflaks.

– Det er vanskelig å si, men jeg føler Max totalt sett har gjort en bedre jobb, konkluderer McLaren-profilen.

– Hvem har fordelen i årets to siste løp?

– Det er nok Lewis. Bilen ser veldig bra ut, og disse to banene passer den bra. Det blir jo spennende. Max er foran, men Lewis bør være best i de to siste løpene, så dette blir en utrolig spennende kamp å følge.

Powered by Labrador CMS