KCMG sin Porsche 911 GT3 R under lørdagens natt-trening.

Marerittkvalik for KCMG-teamet

Det blir en tyngre start på løpet neste helg enn ventet for Dennis Olsen sitt team.

Publisert Sist oppdatert

Kvalifisering: Daytona 24h - GTD Pro

1) M. Bortolotti, TR3 Racing, 1:40:00.0

2) A. Picariello, WeatherTech, +0,475

3) F. Nasr, Pfaff Motorsport, +1,658

4) J. Gounon, WeatherTech, +13,227

5) D. Mueller, Proton USA, +23.389

6) A. Riberas, Heart Of Racing, +1 Runde

7) K. Kirkwood, VasserSullivan, +1 Runde

8) J. Taylor, Corvette, +1 Runde

9) M. Sorensen, Corvette, +1 Runde

10) P. Pilet, KCMG, +1 Runde

RACING: Etter at Alexandre Imperatori sikret beste startposisjon før kvalifiseringsløpet på søndag med bare 63 tusendeler, var det duket for en spennende duell mellom KCMG-teamet og Pfaff Motorsport. Slik ble det dessverre ikke.

Allerede i starten av løpet virket det som om ikke tempoet satt helt for KCMG-teamet med Alexandre Imperatori i første stint. Pfaff Motorsport sin fører, Felipe Nasr satt hardt press mot sveitseren inn mot første sving og tok over ledelsen umiddelbart.

Det skulle ikke vise seg å være det eneste som ble feil for teamet på søndag. Etter at Imperatori kommer inn for sitt depot-stopp, oppstår det noen problemer med bensinfyllingen som gjør at de taper 30 sekunder. Patrick Pilet hopper inn for å avslutte kvalifiseringsløpet og hanker inn noen plasser. Men problemer på siste runden gjør at teamet fullfører på en tiendeplass og starter derfor langt bak i neste helgs 24-timersløp på Daytona.

Men det var ikke i GT-feltene det ble mest spenning. Det var i DPi-klassen alt skulle avgjøres mellom Ricky Taylor og Richard Westbrook i sin duell om beste startspor. Det hele skulle bestemmes på siste runden i første sving da Westbrook kaster bilen sin på innsiden av Taylor. Dessverre for Westbrook kommer han ikke langt nok på innsiden og med altfor høy fart ender det hele opp med en liten touch og snurring for briten.

Heldigvis for Westbrook kunne han fortsette uten skade men JDC Miller MotorSports-teamet må se seg nødt til å starte fra andre startspor mens, Wayne Taylor Racing-teamet sikrer pole for det prestisjefylte løpet.

Powered by Labrador CMS