Foto: Red Bull Content Pool
Foto: Red Bull Content Pool
Foto: Red Bull Content Pool
Foto: Red Bull Content Pool

«Moteoksen» snur på fargene – AlphaTauri lanserer 2022-bilen

På alle hjerters dag var det Red Bull sitt søsterlag AlphaTauri som skulle lette på sløret – det gjorde de i moteriktig stil.

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 1: De var mest kjent for å kjempe i midtfeltet men har i de siste årene virkelig tatt seg opp. Med én seier og til sammen to pallplasser de to siste sesongene for er det høye forventninger til det Italia-baserte Red Bull-laget.

Avdukingen av bilen var vel så mye et «moteshow» som det var lansering av den nye bilen til AlphaTauri siden teamet er oppkalt etter moteavdelingen til Red Bull. Dessverre i den nesten tre minutter lange videoen får vi aldri sett noen «ekte» bil.

Det skinner stadig gjennom i årets lanseringer at man ikke ønsker å vise frem den reelle bilen før man er på plass i Barcelona for å unngå å gi potensielle fordeler til andre team før sesongstarten i mars.

Den mest oppsiktsvekkende endringen fra fjoråret - sett bort i fra regelendringene - er at AlphaTauri «snur» litt på fargene til årets bil. Ikke like radikal endring som McLaren sin oppdatering men en nevneverdig forskjell.

AT03, som bilen heter vil utstyres med samme motor og girkasse som søsterlaget - Red Bull - og med god utvikling de siste årene er det ikke usannsynlig at vi kan få fire «okser» som kjemper om seiere i årets sesong. Det vil si om de som resten av lagene i år har truffet riktig på årets regeloppdatering.

Powered by Labrador CMS