Parc Fermé, representert ved Simen Næss Hagen (høyre), er på plass på Autosport International i Birmingham denne helgen. Men vi er ikke de eneste norske journalistene og innholdsprodusentene på tur denne gangen. For første gang er også TikTok-skaper og innholdsprodusent Hedda Wehrmann og journalist og skribent Joakim Stenløs på plass på vegne av Formel-1.no, som Parc Fermé samarbeider med.

Ukebloggen:

Nå er vi på plass under ett av årets viktigste reportasjeturer

Parc Fermé befinner seg i hjertet av den internasjonale motorsporten akkurat denne helgen, og er en viktig vitamininnsprøytning for å både hente inn gode saker og vedlikeholde nettverket vårt ytterligere.

Publisert

UKEBLOGGEN: Etter to års ufrivillig koronapause har det internasjonale bilsportmagasinet Autosport endelig slått opp sin store, internasjonale bilsportmesse som de har etablert med stor status og stor oppslutning over flere år.

Arrangementet befinner seg i Birmingham i England, ved det store messesenteret NEC rett utenfor flyplassen, og kan må mange måter sammenliknes med Oslo Motor Show - bare i en litt annen skala.

Parc Fermé har hatt som tradisjon siden 2019 å reise ned hit. Det har gitt oss et tilfang av gode reportasjer av internasjonalt kaliber vi ikke hadde kommet over ellers, og ikke minst holder vi kontakten godt vedlike med nøkkelpersoner både fra bilsporten direkte men også med journalistene og rådgiverne rundt.

På sosiale medier kan du følge våre dager fortløpende, samtidig som vi vil publisere saker fortløpende mens vi er her. Vi skal også prøve å ha et overblikk over det andre som skjer fra bilsportens verden mens vi er innlosjert på pressesenteret inne på messa.

Nytt av året er at Parc Fermé ikke reiser alene. Det vil si, Parc Fermé er representert ved kun undertegnede, men vi reiser i følge med to andre, unge innholdsprodusenter innenfor både Formel 1 og etterhvert motorsport generelt. Ig med det vil vi gi en ekstra liten shoutout til Joakim Stenløs og Hedda Wehrmann.

23-årige Stenløs holder fortet i Formel-1.no sammen med Viaplay-kommentator Stein Pettersen med alt av innholdsproduksjon - som Parc Fermé også har hatt et langvarig samarbeid og stoffutveksling med. 24-årige Wehrmann benytter TikTok som plattform for å utvikle både sin egen kunnskap og produsere relevant innhold - som først startet med Formel 1 før hun nå vil bevege seg over i en mer generell motorsportretning. Wehrmann bidrar også i tillegg til innholdsproduksjonen til Formel-1.no.

I tillegg er Autosport-messa en populær destinasjon for mange nordmenn. Og hvert år har vi alltid møtt på flere nordmenn her nede. Derfor tar vi gjerne imot tips om det er en eller flere større grupperinger med norske folk på plass, enten det er ordinært publikum eller aktive utøvere og profiler som har funnet veien ned til Birmingham denne helgen.

Uansett, denne messa er noe vi sterkt anbefaler alle som er glad i bilsport og ønsker å se et videre og bredere spekter av hva bilsporten har å by på over hele verden. Vi ser frem til tre spennende dager med gode historier og nye møter med gode og viktige enkeltmennesker i miljøet.

Til slutt vil vi benytte anledningen til å takke vår annonsør DHS AS som også har støttet oss litt ekstra for å få realisert denne turen. Annonsører og sponsorer er viktige bidragsytere ved siden av vår gode abonnementsmasse slik at Parc Fermé kan fortsette å eksistere, og vi setter enormt pris på at vi har kunnet videreføre tradisjonen ved å reise ned til Autosport-messa i Birmingham.

Powered by Labrador CMS