«Av med hjelmen»:

Nå slipper vi ny sesong av podkasten vår

Sesong to starter med et brak når driftingkongen Fredric Aasbø sitter på andre siden av bordet.

Publisert Sist oppdatert

PODKAST: I fjor høst lanserte vi vår egen podkast, kalt «Av med hjelmen». Formålet er å sette oss ned med ulike norske bilsportprofiler for både å bli mer kjent med dem, men også få høre historier du sikkert både har hørt, men forhåpentligvis heller aldri har hørt før.

Vi hadde over 7000 nedlastninger på våre syv første episoder, og nå gleder vi oss til å gi deg sesong to. To måneder senere enn først antatt, men «Av med hjelmen» er først og fremst et hobbyprosjekt på siden av våre ordinære jobber, og en hektisk start på året har gjort at vi har avventet sesongslansering grunnet noen forsinkede opptaksdager.

Men endelig har vi fått flere gjester innom, og flere skal det bli. Men først ut er altså Fredric Aasbø. I denne episoden blir du ikke bare mer kjent med Aasbø som person og bilsportutøver, men han har noen helt elleville historier fra en lang og eventyrlig karriere - som på ingen måte er noen endestasjon nær. I tillegg blir man enda litt mer klokere på hva som ligger bak driftingen bilsportgren, der den i sin subjektive form skiller seg kraftig ut fra annen klokkebasert bilsport.

Du kan lytte til episoden i spilleren øverst i saken. Ellers finner du den på de fleste plattformer hvor du lytter til podkast. Vi håper du også vil følge og abonnerer videre på podkasten vår der du spiller den av, slik du alltid holder deg oppdatert fortløpende med de de nye episodene vi slipper ukesvis.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS