Podcast-vertene Simen Næss Hagen og Aleksander Wiik sammen med Aksel Lund Svindal etter opptak av første episode av «Av med hjelmen».

Parc Fermé lanserer podcast – slik vil vi formidle unike historier fra bilsportens verden

Nesten seks år etter at vi så dagens lys er vi endelig klare for vår egen podcast!

Publisert Sist oppdatert

Stadig flere bruker podcast som medieplattform enten det er snakk om underholdning eller informasjonskonsumering. I flere år har vi i Parc Fermé ønsket oss inn i dette medieformatet, og nå i 2022 er vi endelig klare til å presentere vårt konsept.

Podcasten «Av med hjelmen» lanseres torsdag 20. oktober de fleste stedene der du lytter til podcast, og planen er ukentlige episoder hver torsdag. Podcasten ledes av bilsportjournalist og Parc Fermé-redaktør Simen Næss Hagen sammen med Aleksander Wiik som har vært aktiv bilsportutøver i mer enn 15 år og de siste årene også kommentert bilsport sammen på Viaplay. Disse to har kjent hverandre godt siden tenårene og har i mange år snakket om å etablere en podcast sammen.

Spennende saker på gang! Mer info utover uka 🏁🎙

Posted by Parc Fermé on Monday, October 17, 2022

Med vår podcast ønsker vi å gjøre dypdykk hos personer som har egne, unike historier fra bilsportens verden - historier du kanskje ikke har hørt om før eller visste at du lurte på. Og foruten vårt gjestegalleri vil vi også selv gjøre våre dypdykk og analyser fra bilsporten som vi er sikre på har stor interesse og nyhetsverdi for deg som lytter.

Profilen på innholdet vil være både aktuelt og tidløst, og allerede i sommer startet vi de første pilotopptakene. I våre to første episoder er det ingen ringere enn Aksel Lund Svindal som er podcastens aller første gjest. Den tidligere toppalpinisten og en av de største norske idrettsutøverne gjennom tidene har virkelig trykket bilsporten til sitt bryst og i 2022 også realisert en aktiv bilsportkarriere.

Lund Svindal har båret på en tung bil- og motorsportinteresse gjennom store deler av sitt liv, og da hører det naturlig nok med flere spennende og spektakulære historier du aldri har hørt om før. De får du nå sjansen til å høre for aller første gang eksklusivt i vår podcast.

I tillegg til Lund Svindal har vi også en god episode i vente sammen med komiker og programleder Henrik Elvestad, som selv har vokst opp med en sterk personlig interesse for bilsport, og bevisst brukt bilsporten tungt i flere av sine suksessrike TV-prosjekter. Han har derfor opplevd mer bilsport på kroppen enn de aller fleste, og de unike historiene er virkelig ikke til å komme unna.

Med denne lanseringen av podcasten vår vil vi fortsette produksjonen videre utover høsten, både med spennende gjester og annen spennende tematikk innenfor bilsporten. Vi håper derfor dette vil engasjere alle der ute som enten er opptatt av bilsport, er opptatt av profilene som vi tar en prat med eller generelt liker å la seg underholde, inspirere og lære av podcaster som har noe nytt og spennende å by på.

Powered by Labrador CMS