Takhle skončil test nového Hyundaie. Thierry Neuville zahodil auto do rokle a skončil v řece. Oba skončili v nemocnici, spolujezdec Martin Wydaeghe má zraněné rameno.

Posted by ewrc.cz on Saturday, December 4, 2021

Neuville og Wydaeghe sendt til sykehus etter brutal krasj

Testen i den nyoppdaterte hybridbilen gikk alt annet enn etter planen for den belgiske Hyundai-føreren

Publisert Sist oppdatert

RALLY: Testene inn mot neste års VM-sesong er i gang for fullt, og det kjøres til den store gullmedaljen over alt fra de tre ulike teamene nå som de må bygge helt nye biler med et helt nytt teknisk regelverk for 2022. Deriblant at bilene nå er utstyrt med hybridmotorer.

Hyundai har nylig kommet med enorme oppdateringer og oppgraderinger på sin nye i20 Rally1 sammenliknet med bilen de har benyttet seg med i de første testene. Både Oliver Solberg og Ott Tänak har fått rikelig med testmil de siste dagene i relativt snødekte områder i Alsace-regionen, og denne helgen var det Thierry Neuville sin tur.

Men det gikk alt annet enn bra for Neuville og kartleser Martijn Wydaeghe. Ett bilde delt på sosiale medier viser hvordan bilen er fullstendig smadret og attpåtil endt opp i en elv. En videofil som Parc Fermé har sett viser at et helikopter også ankom området sammen med tradisjonell ambulanse, og begge to inne i bilen ble fraktet til sykehus.

Detaljer ellers fra krasjen er ikke kjent enda, men i den offisielle oppdateringen fra Hyundai-teamet kommer det fram at kartleser Wydaeghe skal ha pådratt seg en skade i skulderen som følge av avkjøringen.

Senere lørdag kveld kunne i midlertid Hyundai komme med gode nyheter fra Frankrike, da begge to senere ble skrevet ut av sykehuset etter en omfattende sjekk.

Powered by Labrador CMS