Det var et meget sterkt løp fra Penske-føreren på Road America. Med det sikrer Josef Newgarden sin tredje seier i årets IndyCar-sesong.

Newgarden vant på Road America etter sen omstart

Én av de raskeste tradisjonelle banene IndyCar-serien drar til leverte som vanlig masse action i årets åttende runde.

Publisert Sist oppdatert

INDYCAR: Årets IndyCar-sesong har virkelig levert runde på runde, noe som ble tydelig etter dagens løp på Road America. Mannen som endelig fikk vinne et IndyCar-løp i år forrige runde, Will Power, fikk den rake motsetningen i dagens løp etter å ha blitt kjørt av banen.

Det skulle bli skjebnesvangert for mesterskapsledelsen til Power, som Marcus Ericsson på ny overtok etter å ha fullført på en andreplass i dagens løp. Etter målgang var ikke Power vag på å utrykke misnøyen sin ovenfor Delvin DeFrancesco, som han skubbet borti på vei til depotet.

Løpet ble regelrett snudd på hodet da McLaren-fører Pato O'Ward fikk store problemer med motoren sin. Mexicaneren måtte bryte, og plasseringen på bilen betød at løpsledelsen måtte utløse sikkerhetsbilen. Det åpnet for en sprint mot målflagget.

Man rakk så vidt å omstarte løpet før løpsledelsen utløste ny sikkerhetsbil etter en bil snurret ut av siste sving. Men på forsøk nummer to klarte Josef Newgarden å stikke fra resten av feltet og vant sitt tredje IndyCar-løp denne sesongen.

Selv om Newgarden har vunnet flest løp denne sesongen holder det kun til tredjeplass i sammendraget, da Penske-føreren har møtt på en god dose motgang til tross for sine seiere.

Powered by Labrador CMS