Sammen med kartleser Rune Eilertsen holdt Ola Jr. Nore et stabilt tempo søndag.
Sammen med kartleser Rune Eilertsen holdt Ola Jr. Nore et stabilt tempo søndag.

Rally-EM:

Ola beholder mesterskapsledelsen

Ola Jr. Nore går ut av nok en helg som mesterskapsleder i juniorklassen i Rally-EM.

Publisert

RALLY: To klasseseire har plassert Ola Jr. Nore i god posisjon, og selv om han har tapt terreng de to siste helgene leder han fortsatt juniorklassen. Denne helgen la Nore igjen for mye tid på lørdag for å reelt sett være med i pallkampen, men han hadde god kontro

Søndag handlet det derfor om å beholde fjerdeplassen, noe han også gjorde med god margin. Roberto Daprà og Timo Schulz er ikke i nærheten av Nore i mesterskapet, og hans nærmeste utfordrer Norbert Maior ble «bare» nummer tre. Dermed ble det kun et lite poengtap, og nordmannen leder fortsatt mesterskapet med syv poeng. 

I toppklassen var det italienerne Andrea Crugnola og Giandomenico Basso som kapret de to fremste plasseringene. Mesterskapsleder Hayden Paddon ble nummer tre, og ettersom Østberg og de andre som er nærmest Paddon i mesterskapet ikke var på plass i Italia denne helgen ser det ut til at 36-åringen kan kontrollere inn mesterskapstittelen i de to rundene som gjenstår av sesongen. 

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS