Selv om ikke det blir noe kjøring i toppklassen denne helgen, blir det fortsatt noe å se på for helgens publikum på Lydden Hill.

Rallycross-VM:

RX2e fortsetter til tross for brannen — enda ikke kjent om toppklassen får kjøre på søndag

Det er ingen tvil om at fredagens hendelse har påvirket VM-helgen på Lydden Hill. Men til tross for gårsdagens dramatikk velger man fortsatt å gjennomføre RX2e-kjøringen.

Publisert Sist oppdatert

RALLYCROSS: Helgens VM-runde på Lydden Hill ble het allerede før start, da det brøt ut brann i forbindelse med lading av en av bilene til Special ONE-teamet. Som følge av brannen ble teamets fasiliteter, samt begge bilene totalskadd.

Noen timer etter at brannen brøt ut kom arrangøren ut med en pressemelding som forklarte at det ikke kommer til å bli noe kjøring for toppklassen lørdag.

— Som følge av en brann i service-området til Special ONE Racing team på fredag er alle Rallycross-VM-heatene avlyst mens man etterforsker hva som forårsaket brannen, skrives det gjennom Rallycross-VMs nettsider.

Flere bilder dukket opp i sosiale medier etter gårsdagens storbrann.

Gårsdagens hendelse har ingen betydning for løpsavviklingen til RX2e-mesterskapet, dog blir det kjent at ingen av løpene fra verken RX2e eller den nasjonale runden vil kringkastes.

Det er enda ikke blitt sagt noe angående søndagens VM-kjøring, men arrangøren forteller at det vil gjøres en vurdering på det gjennom lørdagen.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS