Marius Barry-Berg i føringen under åpningsløpet i Karting Academy.

Sensasjonell norsk seier i åpningsløpet i prestisjefylt gokartmesterskap

Det ble en fantastisk helg for Marius Barry-Berg i åpningsløpet av årets FIA Academy Trophy med Seier i finalen på Steelring-banen i Tsjekkia.

Publisert Sist oppdatert

GOKART: Barry-Berg krysset mål drøye fem tideler foran spanske Hugo Martí etterfulgt av Max Walton fra Australia. Nordmannen leder nå også mesterskapet med syv poeng foran Martí etter sterke resultater i innledende omganger.

Neste løp går allerede 15. til 18. juni i Rødby, Danmark. Finalen kjøres i slutten av juli på Cremona Karting-banen i Italia.

FIA Karting Academy-mesterskapet er en slags talentspeidekonkurranse. Alle deltagerne bruker samme chassis og motor, klassen er ment å være den billigste måten å kunne konkurrere internasjonalt i karting.

Siden mesterskapets opprinnelse i 2010 har det sett flere av nåtidens anerkjente førere, som for eksempel Charles Leclerc og George Russell.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS