Kyle Busch krysser mål etter at gulflagget avgjorde det første av to løp på Talladega.

NASCAR Cup-serie:

Sikret første Talladega-seier på 15 år

Årets første av to løp på Talladega-banen sviktet ikke, med intens kjøring fra øyeblikket det grønne flagget ble viftet.

Publisert

NASCAR: Møte med mesterskapets desidert største bane bydde på spenning fra start til slutt, til tross for at løpet i seg selv gikk mer eller mindre smertefritt. Dette til tross for at feltet kontinuerlig holdt seg to i bredden stort sett gjennom hele løpet. Men mer action ble man vitne til når feltet begynte ble mer urolig.

Tidlig utfordrer for seieren, Joey Logano fant seg selv sidelengs ved enden av løpet etter å ha forsøkt å hente hjelp fra Corey LaJoie. Hendelsen kom så sent at løpet endte på overtid.

Ved første omstartforsøk forsøkte Ross Chastain å klemme seg på innsiden av Noah Gragson, et mislykket forsøk som forårsaket ny smell. Den andre gangen satt starten og feltet nådde målstreken og det hvite flagget. Der var det fire stykker som kjempet hardt om seieren.

I nederste rad ledet Bubba Wallace feltet, fulgt av Ryan Blaney og Kyle Busch med Brad Keselowski like bak. Blaney forsøkte å finte ut Wallace i sving to, men en feilet blokkering fra Wallace gjorde at han gikk rundt og tok med seg samtlige.

Blaney kom utenom det med uskadet bil, men hendelsen gikk på bekostningen av farten hans. Ikke hadde han hjelp heller, så når gulflagget ble hevet var det Kyle Busch som var lengst fremme, og sikret sin andre seier for sesongen.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS