Red Bull-teamets RB19.

Slik ser årets tittelforsvarer ut — Red Bull løfter sløret på RB19

Og utrolig nok var det ikke bilen som var den mest spennende nyheten i dag.

Publisert

FORMEL 1: Fredag ettermiddag var det tid for årets andre billansering, denne gang i regi av Red Bull som skulle lansere sin tittelforsvarer, RB19.

Bilen i seg selv ser ikke svært annerledes ut fra det man kunne forventet av en showbil, og med tanke på at lanseringen foregikk i New York, drøye 5.000 kilometer unna hovedkvarteret til teamet, er nok ikke dette bilen som faktisk kommer til å forsvare tittelen.

En annen nyhet som ble avslørt for Formel 1-fansen var en bekreftelse på samarbeidet mellom bilgiganten Ford og Red Bull-teamet fra 2026.

— Vi har sett på mange muligheter som gode businessfolk, og vi ønsket å gå i retningen som ga mening for oss. Så vi har bestemt oss for å inngå et strategisk- og teknisksamarbeid med Red Bull Powertrains for 2026-sesongen, sa Ford-sjef Jim Farley under lanseringen.

— Det å ha muligheten til å lene oss på deres ekspertise, deres elbil-kunnskap, deres dybde og ressurser er utrolig spennende. Det var veldig åpenbart at det var en naturlig synergi mellom de to selskapene, og det var en veldig enkel avtale og etablere, fordi viljen var der fra begge sider, fulgte Red Bull-sjef Christian Horner.

Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Årsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Bestill her!

Ukesabonnement

25,-

Det billigste enkeltkjøpet!

Bestill her!

Månedsabonnement

99,-

Under 3,50 kroner dagen!

Bestill her!

Halvårsabonnement

499,-

Under tre kroner dagen!

Bestill her!

Powered by Labrador CMS