Fernando Alonso og Max Verstappen.

Australia Grand Prix, trening 1 og 2:

Verstappen og Alonso toppet hver sin avbrutte trening

Rødflagg og regnvær påvirket fredagstreningene i Australia.

Publisert

FORMEL 1: Den første fredagstreningen ble på samme måte som Formel 2-treningen avbrutt av to rødflagg. Det første kom ut grunnet problemer med GPS-systemet, før treningen også ble avsluttet med et nytt rødflagg fire minutter før tiden da Logan Sargeant brått manglet motorkraft og måtte parkere sin Williams ute på banen.

Verstappen var uansett raskest av alle med tiden 1:18,790. Bak han ble Lewis Hamilton nummer to over fire tideler bak, noe som faktisk markerer første gang at en annen fører enn Verstappen, Perez og Alonso er på pallen etter et treningspass denne sesongen. Perez fulgte som nummer tre mens Alonso var nedgradert til fjerdeplass.

I den andre treningen begynte det etterhvert å regne, noe som førte til at de fleste førerne tok seg en ti minutters pause i garasjen, før resten av treningen ble kjørt med intermediate-dekk. Tidene som ble satt tidlig i treningen ble dermed stående som de raskeste, og det var til slutt Fernando Alonso som toppet resultatlisten med tiden 1:18,887. Charles Leclerc ble nummer to foran Max Verstappen, henholdsvis fire og seks tideler bak.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS