Det ble et vanskelig sprintløp for det norske stjerneskuddet.
Det ble et vanskelig sprintløp for det norske stjerneskuddet.

Formel 2, sprintløp:

12.-plass etter regnfylt sprintløp

En solid start på løpet skulle ikke gi momentet Dennis Hauger trengte for å sikre nye sprint-poeng på Silverstone.

Publisert Sist oppdatert

RACING: Den solide opphentingen fra Dennis Hauger så han klatre fire plasser etter at lysene ble slukket. Men momentet skulle ikke holde seg oppe gjennom resten av løpet til tross for en omstart etter en snurring for Brad Benavides. 

Etter at målflagget kom ut ble det en 12.-plass på Hauger. Men det er uklart om resultatet vil påvirkes av dommeravgjørelser etter løpet. 

Under løpet ble det kjent at Dennis Hauger og Jak Crawford er under etterforskning etter at én av førerne angivelig skal ha presset den andre av banen. Det er uklart hvilken side av saken Hauger er, ettersom at hendelsen ikke ble vist på TV.

Skulle Crawford få en straff vil det ikke ha noe å si for Haugers sluttplassering. Skulle derimot straffen bli utgitt til Hauger, og være en fem sekunders tilleggstraff, vil ha falle til en 13.-plass bak Kush Maini.

Til slutt var det nok en sterk løpshelg fra Fredrik Vesti som sikrer nok en sprintseier i årets sesong. Han vant soleklart foran Théo Pourchaire og Jack Doohan som kjempet en bitter kamp om siste pallplass mot Oliver Bearman.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS