Kanskje er ikke Sebastian Vettel helt ferdig i Formel 1 likevel.
Kanskje er ikke Sebastian Vettel helt ferdig i Formel 1 likevel.

Aston Martin forbereder Drugovich til Bahrain - Vettel aktuell for sjokkretur ved langvarig skade

Felipe Drugovich er foreløpig erstatteren Aston Martin foretrekker, men Strolls skade kan på sikt også føre til et kortvarig comeback for Sebastian Vettel.

Publisert

FORMEL 1: Lance Stroll er ute med skade etter en sykkelulykke på trening, og det er fortsatt usikkert når han vil returnere til paddocken. Enkelte kilder rapporterte at kanadieren var tilbake i simulatoren allerede denne helgen, men dette har i ettertid blitt avkreftet.

Teamet uttaler søndag at de fortsatt holder muligheten åpen for at Stroll returnerer før åpningshelgen i Bahrain kommende uke, men om ikke det skjer er det Felipe Drugovich som vil være deres førstevalg. Fjorårets Formel 2-mester vil i så fall få sin Formel 1-debut.

Aktuell til Jeddah

Men om Stroll blir ute i en lengre periode kan det altså gå mot en retur for Sebastian Vettel. Teamsjef i Aston Martin Mike Krack er klar på at ingenting er bestemt, og avslører heller ikke om den fire ganger verdensmesteren er interessert i å gjøre en retur. Men han bekrefter i alle fall til Autosport at de har snakket sammen.

– Jeg har hatt noen telefonsamtaler med Sebastian, fortalte han.

Sebastian Vettel vinker farvel.
Sebastian Vettel vinker farvel.

Sebastian Vettel kunne ved en retur passende nok notert seg for sitt 300. grand prix-løp, og utgjort en svært merittert duo sammen med Fernando Alonso. Situasjonen rundt Stroll er dog fortsatt såpass uavklart at det er vanskelig å si noe både om løpet i Bahrain og det påfølgende løpet i Saudi Arabia.

– Jeg vet ærlig talt ikke på dette tidspunktet. Han er så klart vår plan A, vi vil ha Lance tilbake i bilen, men vi må vente å se hva han og legene sier, fortsetter Krack.

Saudi Arabia Grand Prix kjørers 19. mars, to uker etter åpningsløpet i Bahrain kommende helg.

Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Ukesabonnement

25,-

Det billigste enkeltkjøpet!

Bestill her!

Månedsabonnement

99,-

Under 3,50 kroner dagen!

Bestill her!

Halvårsabonnement

499,-

Under 3 kroner dagen!

Bestill her!

Årsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Bestill her!

Powered by Labrador CMS