Denne helgen byr på nye muligheter for Dennis

Frankrike Grand Prix var nesten som en ustoppelig hodepine for Dennis Hauger.

Publisert

RACING: Dennis Hauger var i bakvendtland under forrige løpshelg. Ulykken som startet med et relativt udramatisk motorras under treningen forplantet seg videre til kvalifiseringen da teamet ikke oppdaget en defekt bensinpumpe.

RACING: Dennis Hauger var i bakvendtland under forrige løpshelg. Ulykken som startet med et relativt udramatisk motorras under treningen forplantet seg videre til kvalifiseringen da teamet ikke oppdaget en defekt bensinpumpe.

Hauger slo litt tilbake under lørdagens sprintløp, men var dessverre utenfor poengrekkevidde. På søndagen forsøkte teamet seg på en alternativ strategi før løpet, noe som i starten virket som fungerte for 19-åringen. Dessverre ble en påkjørsel helt avgjørende om sluttresultatet.

— Dennis måtte inn i depotet for å bytte frontvinge, etter det slet han med tung styring og et skadet gulv. Det er bare å jobbe videre mot neste helg i Budapest, supplerer manager Harald Huysman i en pressemelding etter helgen.

Til tross for en svært tung helg i Frankrike, retter Hauger nå siktet på det siste løpet i Formel 2-sesongen før den tradisjonelle fire uker lange sommerferien.

Hauger er godt forberedt

— Jeg ser frem til løpet i Budapest, vi har jobbet masse i simulatoren for å forsikre at jeg er 100 prosent klar, utrykker Hauger i en pressemelding.

Hungaroring som er banen det skal kjøres på denne helgen, er trang og svært teknisk. Mange kaller det for en forvokst gokart-bane.

— Kvalifiseringen kommer til å bli viktig, og det har ikke vært vår sterkeste side. Så vi må prøve å jobbe med å få ting til å funke denne helgen, fortsetter 19-åringen.

Tidligere i hans karriere har Hauger vist at han har mange ess i ermene på teknisk krevende baner. Man trenger ikke å se lengre enn til denne sesongen med seiere i Monaco og i Baku, for ikke å glemme seieren som glapp i Saudi-Arabia.

Strategi blir viktig

— Det er svært vanskelig å foreta forbikjøringer på denne banen og strategi kommer til å spille en stor rolle, så vi er nødt til å se, avslutter han.

I 2020 ble løpet på Hungaroring Haugers første møte med podiet i Formel 2- og Formel 3 sammenheng. Året etter vant Hauger ett løp og tok to femteplasser.

Powered by Labrador CMS