Eksklusivt tilbud: Nå har vi til og med fått vår egen T-skjorte for salg

Publisert

Sjekk ut den nye Parc Fermé-T-skjorta som har kommet, men som selges relativt eksklusivt foreløpig.

I utgangspunktet har vi kjøpt inn T-skjorter med vår logopåskrift mest til internt bruk, men nå har vi fått på plass en helt ny utgave som vil kunne legges ut for salg.

Ettersom vi ikke har lagt ned en veldig klar strategi på salg av effekter med vår etterhvert nokså gjenkjennelige logo i bilsportmiljøet, så er det ikke bestilt inne noe voldsomt stort kvantum. Derfor selges de få vi har inne nå med en slags eksklusivitet, men om responsen viser seg å være god, så vil vi gjøre umiddelbare større bestillinger fra produsenten.

Enkelt og greit har vi tre T-skjorter i størrelse medium og tre T-skjorter i størrelse large inne akkurat nå i skrivende stund. Den er også kun satt opp for kornblå foreløpig (se fullskala bilde nederst), men andre farger kan komme senere. Prisen er midlertidig satt kr 299,-. Frakt kommer i tillegg (kr 79,-) hvis den ikke kan hentes i Larvik eller andre avtalte steder.

Vi foretar manuell bestilling foreløpig framfor nettbutikkløsningen som dagens nettside har for abonnement og kalendersalg, men det skal ikke ha noe å si for kjøpsprosessen. Leveringstid skal være innen en uke. Det er førstemann til mølla for at vi skal få sendt fortløpende samme virkedag. Bestillinger som kommer inn etter at disse seks T-skjortene eventuelt er bestilt vil få en noe lengre leveringstid, men vi holder dere oppdatert dersom det skulle være tilfelle.

Powered by Labrador CMS