Selv om ikke Dennis Hauger herjet på samme måte som under gårsdagens sprintløp, sikret han fortsatt viktige poeng etter det som har vært flere vanskelige løpshelger.

Formel 2, hovedløp:

Fortsetter å slå tilbake — tok syvendeplass

Aurskogingen har vist rak kontrast til de andre løpshelgene under Ungarn Grand Prix, og sikrer viktig poeng i begge løpene.

Publisert Sist oppdatert

Ungarn Grand Prix, hovedløp:

1) Jack Doohan, Virtuosi, 57:52,434

2) Frederik Vesti, Prema, +9,110

3) Victor Martins, ART, +9,850

4) Ayumu Iwasa, DAMS, +26,167

5) Isack Hadjar, Hitech, +27,407

6) Theo Pourchaire, ART, +29,529

7) Dennis Hauger, MP, +30,512

8) Enzo Fittipaldi, Carlin, +30,937

9) Juan Manuel Correa, VAR, +39,401

10) Richard Verschoor, VAR, +39,979

Brutt: Clement Novalak

Virtuell sikkerhetsbil: 0

Sikkerhetsbiler: 0

Raskeste runde: J. Doohan (1:30,997)

RACING: Så var det tid for helgens viktigste Formel 2-løp. For Dennis Hauger sin del startet den på riktig måte tross den svake kvalifiseringen som plasserte han på en niendeplass. 

Allerede på den første runden klarte nordmannen å kjøre seg opp to plasser til en syvende, en plassering han beholdt til slutten av løpet på en bane Hauger trives svært godt på.

Nærmere toppen av feltet foregikk det dog en intens kamp om mesterskapsledelsen. Frederik Vesti, som kun ledet med ett poeng, kjente på presset fra en angripende Theo Pourchaire. Franskmannen var på skuddhold til Vesti helt til teamet skulle avgjøre duellen.

For ut av depotet sendes Pourchaires lagkamerat, Victor Martins på kalde dekk, og utfordrer Pourchaire i sving tre- og fire. Det gjorde at Pourchaire kjørte av banen og tapte mye tid og endte bak Ayumu Iwasa.

I ledelse var det pole-sitter Jack Doohan som hadde stålkontroll gjennom hele løpet. Og han gnidde det også inn mot slutten da han satt løpets raskeste rundetid flere ganger på rad, for så å vinne løpet med god margin til Frederik Vesti.

Parc Fermé kommer tilbake med mer...

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS