Både Kevin Magnussen og Nico Hulkenberg fortsetter i hvite Haas-farger neste sesong.

Haas beholder Magnussen og Hulkenberg

Gunether Steiner vil fortsette med en erfaren førerduo også neste sesong.

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 1: Nico Hulkenberg returnerte til et fulltidssete før årets sesong, og med en kontrakt som var antatt å vare lenger enn ut årets sesong kombinert med imponerende prestasjoner var det egentlig ikke stor tvil knyttet til om tyskeren kom til å fortsette. 

Kevin Magnussen returnerte på sin side enda mer overraskende til Formel 1-sirkuset forrige sesong da Nikita Mazepin ble sendt ut bakdøra grunnet Russlands krigføring i Ukraina. I fjor leverte han varene blant annet ved en sensasjonell pole position i Brasil. I år har han vært et stykke bak teamkameraten, men Haas er likevel fornøyd med danskens innsats. 

– Jeg tror det er trygt å si at vi har hatt en ekstremt solid førerduo denne sesongen i Formel 1 og til syvende og sist er det ingen grunn til å endre det fremover, forteller teamsjef Guenther Steiner i forbindelse med annonseringen.

Hulkenberg og Magnussen er før sesongens ti gjenværende løp nummer 14 og 18 i mesterskapet med henholdsvis 9 og  2 poeng. I konstruktlrmesterskapet er Haas nummer syv med samme poengsum som Williams, begge med 11 poeng. 

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS