Dennis Hauger.
Dennis Hauger.

Formel 2, kvalifisering:

Hauger sikret sprint-pole i regnværet

Under krevende forhold ble Formel 2-kvalifiseringen avsluttet med et rødflagg. Da lå heldigvis Dennis Hauger innenfor topp ti.

Publisert Sist oppdatert

Formel 2-kvalifisering - topp 10

1) Ayumu Iwasa, DAMS, 1:45,118

2) Theo Pourchaire, ART, +0,614

3) Victor Martins, ART, +0,618

4) Isack Hadjar, Hitech, +0,919

5) Zane Maloney, Carlin, + 0,927

6) Oliver Bearman, Prema, +0,940

7) Arthur Leclerc, DAMS, +1,191

8) Kush Maini, Campos, +1,412

9) Jak Crawford, Hitech, +1,569

10) Dennis Hauger, MP Motorsport, +1,619

FORMEL 2: Mange forbinder Australia med sol og fint vær, men da Dennis Hauger og resten av Formel 2-feltet skulle gjøre opp om de beste startposisjonene fredag morgen lå regnværet tungt over Melbourne.

Etter at Arthur Leclerc, Oliver Bearman og Jak Crawford alle hadde tatt noen piruetter i sine første forsøk kom rødflagget ut før noen hadde rukket å sette en rundetid. Forholdene var såpass krevende at det skulle ta tid før man kom i gang igjen.

Da kvalifiseringen etterhvert kom i gang igjen satte Hauger flere gode tider på rad som stadig holdt han innenfor topp tre på resultatlisten. Men baneforholdene ble bedre og bedre, og mot slutten av treningen hadde Hauger blitt dyttet ned til 10. plass.

Dennis var i ferd med å forbedre sin egen tid mot slutten, men like bak han smalt Victor Martins inn i veggen. Da var det såpass lite tid igjen på klokka at kjøringen ikke ble gjenopptatt, og det var sånn sett hell i uhell at nordmannen lå innenfor topp ti.

Dermed starter Hauger i pole i morgendagens sprintløp, mens han starter som nummer ti i søndagens hovedløp.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS