Dennis Hauger i bilen med far Tom Erik Hauger og manager Harald Huysman tett på.

Dennis ikke fornøyd etter kvalifiseringen: – En mager trøst

Selv om Dennis Hauger starter i pole i morgendagens sprintløp er ikke Dennis Hauger fornøyd etter kvalifiseringen.

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 2: Fredagens regntunge kvalifisering var preget av stadig raskere forhold. Etter å ha satt flere tider som holdt til en plassering blant de tre fremste tidlig i kvalifiseringen var Hauger avhengig av å forbedre sin egen bestetid mot slutten for å sikre en topplassering.

Det var han også i ferd med å gjøre med nye regndekk, men så smalt Victor Martins i veggen like bak nordmannen. Manager Harald Huysman uttaler at den runden Hauger var i gang med ville holdt til en tid blant de to beste, og Hauger er med det i bakhodet ikke fornøyd med resultatet.

– Akkurat nå er jeg frustrert, vi var raske og gode nok for en topplassering i kvalet så ble mine siste runder ødelagt av trafikk og rødflagg. At jeg starter i pole position i løpet i morgen er en mager trøst, jeg hadde foretrukket å kvale på første- eller andreplass, sier Hauger.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS