Her er Tor Andrés 25 minutter med den hittil mest brutale generasjonen i Rally-VMs historie

Fem år med de raskeste rallybilene på jord er over. Slik oppsummeres det fra den høyt anerkjente, norske videofotografen.

Publisert Sist oppdatert

RALLY: For rallyfotografen med levende bilder fra Biri, Tor André Børresen, trenger ingen detaljert introduksjon blant både norske og internasjonale rallyfans lengre.

Både nasjonalt og internasjonalt har han i over 15 år dokumentert mye spektakulært og innholdsrikt fra rallyskogene, og er det noe som gir inntrykk på en amatørfotograf på kun privat oppdrag, så er det fotografer som Tor André.

I 2021 var en meget spektakulær æra over. Kanskje den mest spektakulære i Rally-VM noen sinne, og 2022 vil vise om de nye hybridbilene vil bevise den samme posisjonen som de såkalte 2017-bilene satte.

Dette tilnavnet har de fått nettopp på grunn av eskaleringen av det tekniske regelverket etter 2016, hvor bilene fikk mer hestekrefter, mer heftig aerodynamikk og tilbake til mer av de avanserte tekniske løsningene som de etterhvert svært dyre WRC-bilene på midten av 2000-tallet hadde.

I videoen over har du 25 minutter med pur action og dramatikk fra Rally-VMs scener fra 2017 til 2021.

Powered by Labrador CMS