Marcus, you are such a legend!😂👍🏻

Posted by Pontus Lindroos on Saturday, May 28, 2022

– Jeg må tørke meg i ræva med juryens dokumenter igjen, slik jeg gjorde i rally...

Karismaen fra Marcus Grönholm har på ingen måte forsvunnet selv om han selv har lagt hjelm og kjøredress på hylla.

Publisert

RALLYCROSS: Det var under den nordiske rallycrosshelga på hjemmebane i Finland sist helg dette lille utbruddet skjedde i intervjuet med RallyX Nordic-reporter Molly Pettit. Det var i etterkant av lørdagens semifinale hvor Niclas Grönholm fightet med norske Ole Christian Veiby hvor finnen skulle bli gjenstand for diskusjon oppe hos dommerne.

Grönholm la seg helt på bakfangeren til Veiby inn mot den tredje runden og tok seg forbi. Dette oppfattet dommerne var utenfor regelboka ved at han dyttet til Veiby som førte til en enklere forbikjøring, noe som ble straffet med et tidstillegg på fem sekunder.

Det fikk pappa Marcus til å tenne på alle pluggene, noe du kan se i videovinduet øverst som har gått sin seiersgang på sosiale medier.

– Niclas kjørte forbi på en normal måte. Han pushet ikke! utbrøt rallylegenden, som også var kjent for sine spontane, ufiltrerte og dertil vittige kommentarer fra sin storhetstid som en av verdens beste rallyførere.

Niclas Grönholm i duell med Ole Christian Veiby. Foto: Jan-Kåre Rafoss

– Det er tydelig at dette er noe dere ikke skjønner noe av, supplerte reporter Pettit.

– Hm, ja... Jeg må tørke meg i ræva med juryens dokumenter igjen, slik jeg gjorde i rally. Med vennlig hilsen, kvitterte Grönholm.

Som en aldri så liten hyllest til Grönholms karakter legger vi ved noen andre høydepunkter det er mulig å spore opp på videotjenesten YouTube.

Powered by Labrador CMS