Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen.

Kimi lurer på om han aldri kommer til å reise på et Formel 1-løp igjen

Kimi Räikkönen har lagt kjøreskoene på hylla. I motsetning til mange andre, kommer han ikke til å tråkke så mye rundt i depotet.

Publisert

FORMEL 1: Kimi har vært en fyr som tydelig har gitt uttrykk for at det ikke er alt med F1 han har elsket like høyt – et godt eksempel er oppmerksomheten og jobben knyttet til ulike former for promotering av team og sponsorer.

Hans totale mangel på interesse for andre ting enn det å kjøre selv, sier han at det ikke er sikkert han kommer til å være til stede på en racehelg igjen.

– Vi får se, det å kjøre er det eneste jeg liker med F1. Det er godt mulig jeg aldri mer kommer til å sette min fot i paddock resten av livet. Det har alltid vært en ting som har viktig for meg, det kommer ikke til å forandre seg, sier han til tyske Bild.

Han er også tydelig på hvorfor han bestemte seg for å gi seg.

– Jeg sluttet ikke fordi jeg ikke er sterk nok, men fordi jeg har bedre ting å bruke livet mitt til enn å sitte på fly og hoteller.

Hva Kimi skal gjøre fremover er ikke klart, han har ikke signert noen kontrakt om å kjøre en annen serie, og det kan se ut som om han vil avslutte karrieren sin med kontrakten i Alfa Romeo.

– Jeg ser ingen grunn til å stresse med hva jeg skal drive med. Ungene mine vil gjerne ha en hund…

Powered by Labrador CMS