VM-lederen rakk kun å sette en åttendetid i den siste treningen. Men ut i fra tidene Max Verstappen satt etter ankomsten av regnet vil det nok ikke hindre ny dominant Red Bull-helg.

Formel 1, Storbritannia Grand Prix, trening 3:

Lørdagens regn trolig ingen demper for Red Bull

Men uværet kan fort bli utslagsgivende for teamene som mangler kvalifiseringstempo.

Publisert

FORMEL 1: En rak kontrast til gårsdagen. Slik kan man best beskrive den tredje fritreningen som ble amputert av uværet som henger over Silverstone. Men før regnværet satt en demper for rundetidene var det en rød hest som tok bestetiden.

Charles Leclerc som måtte nøye seg som tilskuer under den andre fritreningen toppet listene med en 1:27,419 før regnværet traff. Igjen med helgens overraskelsesmoment Alexander Albon på en andreplass kun drøye to tideler bak.

Etter alt å dømme kommer forholdene til å bli våte under Formel 2-løpet og Formel 1-kvalifiseringen senere i ettermiddag. Det er det hvert fall én fører som håper på.

— Jeg hadde ikke blitt lei meg om det regnet mer i ettermiddag, sa Pierre Gasly over teamradioen etter at målflagget ble vist.

At regnet skal være noen demper for Red Bull-dominansen sådde Max Verstappen tvil om i sluttminuttene. Han var en av de raskeste på intermediate-dekket i stort sett hver eneste sektor.

 

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS