Det var ikke mange kilometerne Hayden Paddon fikk etter å ha reist fra motsatt side av jordkloden for å delta i Rally-VM.

Må bryte Rally Estland etter positiv koronatest

Selv om ikke koronaen preger nyhetsbilde like mye om dagen, er viruset fortsatt i omløp.

Publisert

RALLY: Det ble bare med fem fartsetapper for New Zealands, Hayden Paddon. Kiwien måtte bryte etter å ha tatt en positiv koronatest. Det melder Paddon selv på sin Facbook-side etter dagens første gjennomkjøring.

Selv om koronapandemien ikke er like omfattende i dag, finnes det fortsatt smittetilfeller. Og selv om flere land har lettet masse på restriksjonene har mesterskap som Rally-VM fortsatt tiltak mot smittetilfeller.

— Vi må dessverre bryte Rally Estland. Å si jeg er knust er en undervurdering, men vi hadde ikke noe annet valg. Jeg begynte å kjenne meg uvel i går kveld, men fikk da en negativ koronatest. Denne morgenen fortsatte jeg å kjenne meg stadig dårligere og klarte nesten ikke å fokusere på etappene, åpner Paddon innlegget på Facebook-siden sin.

— Etter den første gjennomkjøringen tok jeg en ny koronatest som viste seg å være positiv. Vi må derfor følge alle koronaprotokoler som også betyr at vi må trekke oss fra løpet, fortsetter han.

Videre skriver Paddon at han beklager seg ovenfor teamet og avslutter med at fokuset nå er å bli friske nok til å kunne delta i Rally Finland som er i begynnelsen av august.

Paddon har ikke tidligere deltatt i WRC2-klassen i år, og skulle etter planen kun delta under Rally Estland og Rally Finland.

Powered by Labrador CMS