Selvtilliten til Sergio Perez har nok fått en liten trøkk etter en svært utfordrende siste trening.

Australia Grand Prix, trening 3:

Mareritt-trening for Perez

Alt som kunne gå galt, gikk virkelig galt for den mexicanske føreren i oppkjøringen til helgens Grand Prix.

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 1: Det var nok en innholdsrik trening for Formel 1 på Albert Park-banen, preget av rødflagg, snurring og regn i de siste avsluttende minuttene. Men en av førerne som virkelig slet under den siste fritreningen hadde startnummer 11 på bilen.

Sergio Perez hadde først et nesten-sammenstøt med Haas-fører, Nico Hulkenberg, i det tyskeren gjorde seg klar for sin kvalifiseringssimulering. Deretter kjørte Red Bull-føreren ved flere anledninger av banen i et jag etter rundetider.

Nyck de Vries ble Nyck «debris» da en større karbonbit fra motordekslet på hans AlphaTauri landet på banen. Delen havnet i idealsporet inn mot den raske sjikanekombinasjonen i sving 11 og 12 og trigget et kortere rødflagg.

Alpine viser muskler mot dagens kvalifisering. Esteban Ocon satt teamets raskeste rundetid kun drøye tre tideler bak Max Verstappens 1:17,565 og endte til slutt på en tredjeplass. Pierre Gasly fulgte på en femteplass, cirka to tideler bak George Russell.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS