Mercedes inspireres av suksessbilen

Mercedes gjør samme grep som flere andre lag, og er nå "back in black".

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 1: Mercedes var det niende laget ut til å presentere årets bil, og som mange andre lag har også Mercedes latt større deler av bilen forbli svart. Faktisk har de latt hele bilen forbli svart, og de går med andre ord tilbake til designet som preget bilen i 2020 og 2021.

Etter å ha gått for et konsept "uten" sidepods i fjorårets sesong var mange spente på om de ville fortsette med samme stil også i år, eller om de ville gå over til et konsept som ligner mer på konkurrentene. Med fasit i hånd er det tydelig at man fortsatt har tro på at den veien de har startet på vil lede laget til toppen, og det var med andre ord ingen store sidepods som kom frem i lyset i det W14 ble lansert.

Bilen vil bli å se på banen allerede senere i dag, og de vil med det bli det siste laget til å kjøre årets bil på banen. Alpine, som er sist ut til å lansere årets bil i morgen, har allerede gjennomført en hemmelig shakedown.

Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Årsabonnement

699,-

Under 2 kroner dagen!

Bestill her!

Ukesabonnement

25,-

Det billigste enkeltkjøpet!

Bestill her!

Månedsabonnement

99,-

Under 3,50 kroner dagen!

Bestill her!

Halvårsabonnement

499,-

Under tre kroner dagen!

Bestill her!

Powered by Labrador CMS