Og med det ble hjemmebaneseier for teamet sikret med god margin. Etter alt å dømme skal det mye til for å vippe årets Red Bull-team av pinnen.

Nok en Maxt-presentasjon — leder med 81 poeng

Med det tempoet Max Verstappen igjen viser under Østerrike Grand Prix, spør mange seg nå sikkert; hvem klarer egentlig å slå han?

Publisert Sist oppdatert

Østerrike Grand Prix:

1) Max Verstappen, Red Bull, 1:25:33,607

2) Charles Leclerc, Ferrari, +5,155

3) Sergio Perez, Red Bull, +17,188

4) Carlos Sainz, Ferrari, +21,377

5) Lando Norris, McLaren, +26,327

6) Fernando Alonso, Aston Martin, +30,317

7) Lewis Hamilton, Mercedes, +39,196

8) George Russell, Mercedes, +48,403

9) Pierre Gasly, Alpine, +57,667

10) Lance Stroll, Aston Martin, +59,043

Brutt: Nico Hülkenberg

Sikkerhetsbiler: 1

Virtuelle sikkerhetsbiler: 1

Raskeste rundetid: M. Verstappen (1:07,012)

FORMEL 1:  Til tross for at Charles Leclerc leverte noen solide kruttsalver i åpningsrunden var det ikke nok til å ta ledelsen i starten. Max Verstappen og Red Bull-teamet viser igjen at de er i en klasse for seg selv. 

Og i dag gnidde de det virkelig inn. Med cirka 23 sekunders margin til gode fra Leclerc bestemte teamet seg for å få full uttelling for helgen. Det førte til at de stoppet helt på tampen av løpet for å sette på soft-dekkene for å sikre løpets raskeste runde. 

Til tross for å ha startet løpet på bakfoten klarte Sergio Perez også å karre seg til en pallplass. Det gjorde han etter intens duell mot Ferraris Carlos Sainz i sluttspurten av løpet. 

Dagens «snakkis» var kanskje ikke overraskende «track limits». Hele syv førere fikk tidsstraffer for å ha brutt banegrensene i henholdsvis sving 10. Verst svei det nok for Lewis Hamilton som kunne ligge an til å sikre en fjerdeplass. Etter straff ble det en syvende til briten.

Føreren kåret til «driver of the day» kom nok heller ikke som noen overraskelse. Lando Norris kjørte et disiplinert løp. Kombinert med godt tempo i hans McLaren ble det en femteplass til briten, hans beste resultat så langt i år. 

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS