Det beynner å bli lenge siden forrige VM-runde.

Rallycross:

Nok en VM-runde avlyst

Ole Christian Veiby og co. må fortsatt vente med å returnere til Rallycross-VM.

Publisert

RALLYCROSS: Etter at det brøt ut en stor brann i depoet på Lydden Hill tidligere i sommer har ikke VM-førerne vært i aksjon. Siden den gang har man etterforsket hendelsen for å komme til bunns i hva som forårsaket brannen, men fortsatt har man ikke kunnet konkludere med noe. FIA har derfor besluttet å avlyse den neste VM-runden på tyske Estering. Det er også grunn til å tro at den neste runden i Sør-Afrika står i fare for å ryke.

– Det er heller ikke så lenge til vi skal til Sør-Afrika og jeg tror at containere også videre skal lastes like etter Tyskland, så det blir viktig å få en klarhet i ting før Tyskland, fortalte Ole Christian Veiby til Parc Fermé i forkant av løpshelgen i Belgia 

RX2e med Ole Henry Steinsholt til start og EuroRX1 med Hans-Jøran Østreng og Sivert Svardal på plass vil fortsatt kjøres som planlagt i det som blir sesongavslutningen for begge klassene.

Dette er den tredje VM-runden på rad som blir avlyst grunnet brannen. I Belgia var Veiby en av flere VM-førere som benyttet muligheten til å delta i supportklassen RX2e hvor han avsluttet opp ned i semifinalen. Om det vil bli aktuelt for nordmannen å konkurrere mot Steinsholt og co. også denne gangen er foreløpig uvisst. 

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS