Ola Jr. Nore, her fra forrige EM-runde i Sverige.
Ola Jr. Nore, her fra forrige EM-runde i Sverige.

Rally-EM:

Ola Jr. Nore utenfor pallen før siste dag

Norges eneste representant i helgens EM-runde har litt å ta igjen før søndagens avslutning av Rally di Roma.

Publisert

RALLY: Ola Nore Jr. har denne sesongen imponert i EM-comebacket med to seiere i juniorklassen som har resultert i sammenlagtledelse i klassen. Denne helgen er han attpåtil Norges eneste representant etter at Mads Østberg har valgt å stå over for å være bedre forberedt til de to rundene som gjenstår av sesongen.

Etter en kort førsteetappe fredag kveld hvor Ola Jr. Nore kom inn som nummer fem kun 3,7 sekunder bak teten i klassen var det lørdag duket for to gjennomføringer av tre lengre fartsetapper. Nordmannen holdt sammen med kartleser Rune Eilertsen godt tempo gjennom store deler av dagen og var kun få sekunder bak teten på flere av etappene, men med større tidstap på henholdsvis 23,9 og 26,4 sekunder på de to gjennomføringene av lørdagens lengste etappe har differansen nå kommet opp i et minutt og 18 sekunder opp til ledende Roberto Daprà. Nordmannen er nå nummer fire med 46,7 sekunder opp til tredjeplassen og 8,2 sekunder ned til femteplassen.

I toppklassen er det italienske Andrea Crugnola som leder an 20 sekunder foran Basso Giandomenico og 23 sekunder foran Yoann Bonato. Mesterskapsleder Hayden Paddon er kun nummer seks, men 36-åringen er kun to sekunder unna fjerdeplassen. Rally di Roma avsluttes søndag med seks nye fartsetapper. 

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS