Josh Williams okkuperte TV-bildene da han gikk av banen i protest mot NASCAR-avgjørelsen.

Parkerte bilen midt på banen i raseri

NASCAR Xfinity-fører Josh Williams var åpenbart misfornøyd etter at løpsledelsen beordret han til å måtte stoppe bilen sin av sikkerhetsmessige årsaker.

Publisert

NASCAR: Dagens Xfinity-løp, som er å anses som NASCARs andredivisjon, ble preget av et sammenstøt mellom tre biler kun noen runder inn i løpet. Én av førerne som var involvert i krasjen var Josh Williams, som også fikk store skader på fronten av bilen.

Mekanikerne jobbet febrilsk med å få sammensatt delene av bilen som var mulig å teipe sammen, til liten suksess. Kun noen runder etter omstarten lettet flere biter av bilen til Williams og trigget et nytt gulflagg.

Løpsledelsen var lite imponert over bilens tilstand og ba Williams om å parkere bilen. Og parkere gjorde han. Midt på banen.

TV-bildene kunne vise en åpenbart irritert Williams gå på tvers av banen i protest mot avgjørelsen inn til depotet. Og siden han ikke kom inn i garasjen for egen maskin, betød det også en tur til legesenteret.

Stuntet ble ikke godt mottatt hos løpsledelsen. Nå ventes det reaksjoner mot både team og fører fra NASCAR.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS