Sergio Perez er selvsikker foran helgens Australia Grand Prix.

Perez klar for tittelkamp: – Jeg tror virkelig at jeg har teamets støtte

Sergio Perez mener han har teamets fulle støtte i tittelkampen mot teamkamerat Max verstappen.

Publisert

FORMEL 1: Allerede før sesongens tredje løp fremstår Red Bull som det ubestridt beste laget. Max Verstappen og Sergio Perez har vunnet et løp hver, og førstnevnte leder nå mesterskapet med et poeng over teamkameraten.

Den regjerende verdensmesteren var på ingen måte fornøyd med å bli nummer to bak meksikaneren i Saudi-Arabia. Likevel tror ikke Perez at han er hindret fra å gå for tittelen denne sesongen. Det er en betydelig endring fra hvordan det var da Perez først kom inn i teamet i 2021.

– Da jeg først kom inn i teamet var ting veldig annerledes. Da kjørte de egentlig bare med to biler fordi de måtte, sa Perez under torsdagens pressekonferanse.

Men nå mener altså Perez at han har teamets fulle støtte i kampen om førermesterskapet.

– Jeg tror virkelig at jeg har teamets fulle støtte, i like stor grad som Max, og at jeg vil ha alle muligheter til å vinne mesterskapet, slo han fast.

Til tross for enkelte konflikter mellom de to, blant annet etter at Perez ikke ble sluppet forbi teamkameraten i Brasil som førte til anklager om at meksikaneren krasjet med vilje i Monaco, mener ikke 33-åringen at forholdet er så dårlig som mange skal ha det til.

– For å være ærlig så har vi mye mer respekt for hverandre enn det folk kanskje tror, konstaterer han.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS