Slik ser Porsches LMDh-konsept ut.

Porsche viser frem sin LMDh-bil for neste års langdistanse-sesong

Endelig får vi se hva Porsche har ruget på etter at de annonserte sin LMDh-deltagelse.

Publisert Sist oppdatert

RACING: Stadig flere fabrikanter viser frem eller annonserer deres konsepter mot neste års langdistanseracing-sesong. Neste ut er Porsche som lanserer sin 963 som Penske kommer til å drifte i IMSA og Langdistanse-VM.

Bilen ble lansert under den verdenskjente motorfestivalen, Goodwood Festival of Speed. Også der ble det kjent hvem som skal ratte dette beistet av en bil.

Flere av Porsches toppførere fra GT-racing og LMP1-programmet er ryktet til å ta plass bak spakene. Blant noen finner vi Felipe Nasr, Andre Lotterer, Michael Christensen og Kevin Estre.

— Vi er på god vei, men det er enda mye å gjøre før neste års sesong. Jeg er sikker på at vi kommer til å være i en god posisjon når det kommer til teknologi, vi har også jobbet med å lage en relevant teamstruktur som skal sette oss opp for seiere mellom flere fabrikanter og ulike konsepter, sa visesjef i Porsche Motorsport, Thomas Laudenbach.

Porsche er den seneste fabrikanten som har vist frem sitt konsept. Ikke lenge etter at BMW annonserte sin M Hybrid V8 og Acura lettet sløret på sin ARX-06. Porsches 963 er den første bilen som vises frem bygd på Multimac-chassiset.

Powered by Labrador CMS