Saudi-Arabia Grand Prix, trening 3:

Red Bull med full kontroll før kvalifiseringen

Nok en trening er over og nok en gang er det Max Verstappen som topper lista.

Publisert Sist oppdatert

Trening 3 - topp 10

  1. Max Verstappen, Red Bull, 1:28,485
  2. Sergio Perez, Red Bull, +0,613
  3. Fernando Alonso, Aston Martin, +0.998
  4. Lance Stroll, Aston Martin, +1,024
  5. Lewis Hamilton, Mercedes, +1,083
  6. Charles Leclerc, Ferrari, +1,103
  7. Lando Norris, McLaren, +1.205
  8. Oscar Piastri, McLaren, +1,213
  9. Pierre Gasly, Alpine, +1,216
  10. George Russell, Mercedes, +1,276

FORMEL 1: Etter den siste treningen før kveldens kvalifisering er det fortsatt Red Bull som er raskest. Max Verstappen topper lista slik han også gjorde etter begge treningene på fredag. Teamkamerat Sergio Perez følger ikke overraskende opp med en andretid bak den regjerende verdensmesteren.

Bak de følger igjen Aston Martin-førerne Fernando Alonso og Lance Stroll, som viser at de for alvor har tenkt til å etablere seg i toppen denne sesongen. Videre følger Lewis Hamilton og Charles Leclerc, før McLaren kan notere seg for en 7. og 8. plass for Norris og Piastri. Det er en betydelig forbedring for teamet som fikk en tung sesongåpning i Bahrain, og som heller ikke viste noe imponerende tempo under fredagens to treninger.

Like før treningen oppdaget AlphaTauri en feil på bilen til Nyck de Vries som medførte at de måtte bytte motor. Dermed ble det ikke en eneste runde for nederlenderen som attpåtil er den eneste som ikke har kjørt på banen før denne helgen.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS