Max Verstappen blir vanskelig å slå også denne helgen.
Max Verstappen blir vanskelig å slå også denne helgen.

Saudi-Arabia Grand Prix, trening 1:

Red Bull og Aston Martin raskest

Det var ikke overraskende Red Bull-førerne som var raskest i helgens første fritrening, men bak de to viser Aston Martin-duoen at de har farten inne også i Saudi-Arabia.

Publisert Sist oppdatert

Saudi-Arabia, trening 1, topp 10

  1. Max Verstappen, Red Bull, 1:29,617
  2. Sergio Perez, Red Bull, +0,483
  3. Fernando Alonso, Aston Martin, +0,698
  4. Lance Stroll, Aston Marton, +0,960
  5. George Russell, Mercedes, +1,154
  6. Lewis Hamilton, Mercedes, +1,170
  7. Carlos Sainz, Ferrari, +1,307
  8. Pierre Gasly, Alpine, +1,332
  9. Alex Albon, Williams, +1,413
  10. Yuki Tsunoda, AlphaTauri, +1,493

FORMEL 1: Verstappen ankom Saudi-Arabia senere enn planlagt denne helgen etter å ha vært plaget av et magevirus. Likevel var han fortsatt raskest av alle i første trening med tiden 1:29,617, og nederlenderen er fortsatt storfavoritt før søndagens løp.

Fire tideler bak finner vi teamkamerat Sergio Perez, før Aston Martin-duoen Fernando Alonso og Lance Stroll følger henholdsvis syv tideler og drøye sekundet bak. Aston Martins tempo i Bahrain ser med andre ord ikke ut til å ha vært noe engangstilfelle.

Mercedes-førerne George Russell og Lewis Hamilton følger opp som nummer fem og seks, men de begge er altså over sekundet bak Verstappens bestetid. Forøvrig ble treningen gjennomført uten rødflagg eller andre avbrytelser. Det resulterte i verdifulle runder for førerne på banen som har gjennomgått endringer før årets løp.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS