Dennis Hauger.

Dennis femte raskest i treningen: – En god start

Dennis Hauger gjorde unna verdifulle runder før fredagens kvalifisering.

Publisert

FORMEL 2: Dennis Hauger startet sin egen 20-årsdag med å sette den femte raskeste tiden i Formel 2-treningen i Jeddah. Totalt gjorde han unna 18 runder rundt Jeddah Corniche Circuit før kvalifiseringen i ettermiddag. Banen har gjennomgått noen endringer siden i fjor, og det er derfor verdifulle runder å ha i banken før rundetidene faktisk teller senere i dag.

Treningen ble gledelig nok også gjennomført uten tekniske problemer for Hauger, som til tross for problemene i Bahrain ikke endte opp med å gjøre et fullt motorbytte før denne helgen. Turboen er dog byttet ut, og de tekniske problemene er forhåpentligvis historie for denne gang.

– En god start av Dennis Hauger, dette lover godt for resten av helgen, sa Viaplay-kommentator Atle Gulbrandsen.

Mesteparten av treningen foregikk uten rødflagg eller avbrytelser fem til Amaury Cordeel forårsaket et rødflagg, og dermed i praksis også målflagget, med fem minutter igjen på klokka. Foran Hauger på resultatlista var det Prema-duoen Ollie Bearman og Frederik Vesti som raskest av alle foran henholdsvis Victor Martins og Kush Maini.

Saken du akkurat har lest er åpen også for de som ikke abonnerer. Ønsker du å lese alle sakene hos oss, eller om så bare støtte den videre driften av Norges ledende nettavis om norsk og internasjonal bilsport? Sjekk ut våre ulike abonnementstilbud!

Powered by Labrador CMS