Sergio Perez har gjort seg komfortabel i tet før årets Aserbajdsjan Grand Prix.
Sergio Perez har gjort seg komfortabel i tet før årets Aserbajdsjan Grand Prix.

Sergio Perez fortsetter å toppe listene under innledningen til årets Aserbajdsjan Grand Prix

Red Bull og Ferrari er svært sterke under oppvarmingen til årets gatebane-duell i Aserbajdsjan. Men det er Perez som har vist seg å være den som stikker seg ut.

Publisert Sist oppdatert

FORMEL 1: Mexicaneren har virkelig fått med seg momentet etter seieren hans i Monaco. Sergio Perez holder det gående og har toppet listene i første og tredje trening før kvalifiseringen på lørdag.

Men Ferrari viser også et svært høyt tempo. Under gårsdagens siste trening var det Leclerc som toppet den andre fritreningen drøye to tideler foran Perez. Tettere ble det etter den tredje fritreningen. Det skilte bare 70-tusendeler mellom Leclerc og Perez.

Max Verstappen har ikke helt fått banen under seg. Den regjerende verdensmesteren har konsekvent lagt på tredjetid gjennom treningen, urovekkende langt bak sin makker. Også Carlos Sainz virker som om han ikke har blitt helt komfortabel med banen.

Spanjolen har klart en fjerdetid i første og tredje fritrening, men et sterkt tempo fra hans landsmann Fernando Alonso gjorde at Sainz ikke var raskere enn nummer fem i den andre fritreningen.

Etter alt å dømme blir det en meget jevn og spennende kvalifisering i vente før årets Aserbajdsjan Grand Prix.

Powered by Labrador CMS