Nyck de Vries har nå vunnet de to mest prestisjefylte formelbilkategoriene etter Formel 1. Nå venter nok en fritrening for nederlenderen.

Slik har Nyck de Vries levert i Formel 1-bil tidligere

På fredag får de Vries en ny sjanse til å imponere Formel 1-paddocken da han skal prøve seg i Mercedes sin bil.

Publisert

FORMEL 1: Denne uken er den regjerende Formel E-mesteren klar for nok en fritrening under Frankrike Grand Prix. Nederlandske Nyck de Vries hadde en positiv debut med Williams-teamet under Spania Grand Prix.

En ny regel for årets sesong sier at alle teamene må la uerfarne førere delta under minst to FP1-sesjoner. De Vries tar plass i en annen bil denne helgen riktignok, og bytter ut Lewis Hamilton under fredagens første trening for Mercedes-teamet.

— Nyck bytter ut Lewis under den første treningen denne helgen, noe som er del av de tildelte sesjonene for unge førere denne sesongen. Vi ser frem til å se hvordan han løser oppgaven, sa teamsjef Toto Wolff i Mercedes' forhåndssak.

De Vries har tidligere testet med Mercedes-teamet, men ikke under en aktiv sesong. I fjor vinter testet han fjorårets bil der han var raskest av samtlige den første dagen som tradisjonelt består av unge førere.

Under fritreningen i Spania kjørte han inn til en 18. tid, et drøyt tidel foran heltidsfører for Williams og tidligere tittelrival i Formel 2, Nicholas Latifi.

Powered by Labrador CMS