Nyck de Vries har nå vunnet de to mest prestisjefylte formelbilkategoriene etter Formel 1. Nå venter nok en fritrening for nederlenderen.
Nyck de Vries har nå vunnet de to mest prestisjefylte formelbilkategoriene etter Formel 1. Nå venter nok en fritrening for nederlenderen.

Slik har Nyck de Vries levert i Formel 1-bil tidligere

På fredag får de Vries en ny sjanse til å imponere Formel 1-paddocken da han skal prøve seg i Mercedes sin bil.

Publisert

FORMEL 1: Denne uken er den regjerende Formel E-mesteren klar for nok en fritrening under Frankrike Grand Prix. Nederlandske Nyck de Vries hadde en positiv debut med Williams-teamet under Spania Grand Prix.

En ny regel for årets sesong sier at alle teamene må la uerfarne førere delta under minst to FP1-sesjoner. De Vries tar plass i en annen bil denne helgen riktignok, og bytter ut Lewis Hamilton under fredagens første trening for Mercedes-teamet.

— Nyck bytter ut Lewis under den første treningen denne helgen, noe som er del av de tildelte sesjonene for unge førere denne sesongen. Vi ser frem til å se hvordan han løser oppgaven, sa teamsjef Toto Wolff i Mercedes' forhåndssak.

De Vries har tidligere testet med Mercedes-teamet, men ikke under en aktiv sesong. I fjor vinter testet han fjorårets bil der han var raskest av samtlige den første dagen som tradisjonelt består av unge førere.

Under fritreningen i Spania kjørte han inn til en 18. tid, et drøyt tidel foran heltidsfører for Williams og tidligere tittelrival i Formel 2, Nicholas Latifi.

Powered by Labrador CMS